Lempparini Pikku-Myy! Ensimmäinen versio ja harvinaista kyllä, olen aika tyytyväinen näperrykseeni! Myy se on ihan selvästi!

 

 

Ja tässä kohtaa täytyy mainostaa ihanaa Muumimaailmaa ja kaunista, leppoisaa Naantalia! Oltiin kuun vaihteessa lomareissulla siellä ja ihastuttiin koko perhe. Pojat 4 ja 6v aikoivat lähteä ensi kesänäkin sinne ja jopa isukki sanoi Muumimaailman olleen aikuisellekkin käymisen arvoinen paikka!

Tämä oli Muumimaailmasta ainoa kuva, jossa ei kenenkään kasvot näy. Mutta tästä näkkee hyvin sen, kuinka SIISTI paikka se on. Vessatki oli tiptop ja niissä jopa tuoksu!!  

Suosittelen paikkaa erittäin lämpimästi kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Pääsymaksukaan ei päätä huimannut, kahen päivän ranneke sisältäen seikkailun Väskin saaressa, jonne matkattiin merirosvolaivalla, vain 30€! Tietysti oheistuotteet olivat hinnoissaan, mutta nehän voi jättää ostamatta, jos siltä tuntuu.

 

 

Pojat hieman innoissaan lähössä ensimmäiselle "kummitus"junamatkaalleen kohti Turkua. Jos Naantali Muumimaailmoineen oli huippuhieno lomakohde, niin Turku oli kyllä aika ankea paikka minun silmiin. Ainakin se keskusta, missä päivän pyörimme. Mutta semmosiahan ne kaupungit maalaisen silmin on, loputonta ihmis- ja liikennevirtaa toinen toistaan lähemmäs rakennettujen jättiläistalojen keskellä.. Huhhuh! Kyllä maalla on mukavaa...