Sisko soitti eilin illalla ja kysyi tekisinkö lauantaiksi tai sunnuntaiksi Ski Doo kelkka-aiheisen kakun. Lupasin tottakai, kun ei mitään ihmeempää kiirusta ollut. Tänä aamuna päätin sitten hajottaa keittiön kaappien sisällön ympäri pöytiä, kun ei ollut yhtään inspiraatiota tehhä kyseistä kakkua. Johtuen ihan tuosta mulle NIIN hankalasta aiheesta. Kelkka!! Ja pittääkö meän asua täällä moottorikelkkojen luvatussa maassa (kylässä)... Jokasessa talossa on kelkka jos toinenki, eli näitä painajaisia on varmasti luvassa lissää.   Tällä kertaa ei auta edes googlaaminen, kelkkakakkuja ei juurikaan löyvy.

Päätin siis taas maalata vain tämän örkkipörkin. kunhan kerkeän... Viieltä tuli sitten vipinää kinttuihin, kun sisko soitti ja kysyi joko kakku on valmis, oltais tulossa hakemaan. Eikä tästä nyt niin kamala tullu, mutta mie nyt en vain tykkää örkeistä. Enkä keltamustan sekamelskasta, yks kamalimpia väriyhistelmiä minun mielestä!!!

Pursotukset tajusin vihdoin tehhä vähemmän hörselöiset, kun miehekkäämmästä kakusta kuitenkin on kyse! Kauan siinä meniki.

Välissä on vadelmahilloa, persikkaa ja sitruunaista rahkakermahyydykettä.