Prismassa sattui olemaan puolella hintaa Valion omena-kaneli rahkaa, niin mieki raskin sitä ostaa. Olen aika nuuka... ;D Rahka oli tosi hyvän makuista ihan sinällään, mutta mie tein siittä piirakan. Tuli hyvänmakuista, mutta sen verran aneemisen näköinen, että pyörittelin omput koristammaan sitä. : )
Pohja:
150g rasvaa
1dl sokeria
1 muna
1,5dl vehnäjauhoja
1,5dl grahamjauhoja
1tl leivinjauhetta
Täyte:
1prk omena-kaneli rahkaa
1dl piimää
2 munaa
(sokeria) Laitoin piirakan pohjalle omenamarmelaadia, niin täytteeseen ei olisi tarvinnut lisätä sokeria. Rahka on ittessään aika sokerista.
1/2tl kanelia
raparperia
Vaahota rasva ja sokeri. Lisää muna ja viimeisenä kuivat aineet. Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sivele pohjalle omenamarmelaadia. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada pohjalle. Paista 175-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.
Kommentit