Prismassa sattui olemaan puolella hintaa Valion omena-kaneli rahkaa, niin mieki raskin sitä ostaa. Olen aika nuuka... ;D Rahka oli tosi hyvän makuista ihan sinällään, mutta mie tein siittä piirakan. Tuli hyvänmakuista, mutta sen verran aneemisen näköinen, että pyörittelin omput koristammaan sitä. : )

1933834.jpg

Pohja:

150g rasvaa

1dl sokeria

1 muna

1,5dl vehnäjauhoja

1,5dl grahamjauhoja

1tl leivinjauhetta

Täyte:

1prk omena-kaneli rahkaa

1dl piimää

2 munaa

(sokeria) Laitoin piirakan pohjalle omenamarmelaadia, niin täytteeseen ei olisi tarvinnut lisätä sokeria. Rahka on ittessään aika sokerista.

1/2tl kanelia

raparperia

Vaahota rasva ja sokeri. Lisää muna ja viimeisenä kuivat aineet. Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Sivele pohjalle omenamarmelaadia. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada pohjalle. Paista 175-asteisessa uunissa n. 40 minuuttia.