... ja tarkoitus oli kyllä tehhä ihan arvoisensa näköinen kakkukin juhlan kunniaksi. Mutta enhän mie kerenny, ku äkkiä huitassa juustokakun hyytymään kaappiin ja sitte sitä jo mentiinki. Mulle oli järjestetty yllätysjuhlat!!! Minut kaapattiin aamulla matkaan. Vietiin ensin jalka- ja käsihoitoihin, joissa en ikäkuunapäivänä ole käyny, vaikka ehkä aihetta oliski. Majoituttiin keskelle Sirkan kylää hotelliin, jossa oli ulkoporeallas. Oli mahtavaa köllötellä lämpimässä veessä tukka jäässä hengitys höyryten. Keilaamassa käytiin ja tietenki syömässä ja sitte tanssittiin aamuun asti...

Hotelliaamiainen oli ihan huippua, sen tietää jokainen pienten riiviöitten äiti! Mie otinki ilon irti ja söin varmaan pienen sumopainijan annoksen.. Nam! Tässä välissä voinki sitte vähän mainostaa ja suositella lämpimästi Levin sokos-hotellia!

Eikä siinä vielä kaikki! Aamupalan jälkeen Kurulan Merja tuli tekemään mulle intialaisen päähieronnan. Seki oli ihan uus tuttavuus! Kuuntelin silmät suljettuina kaunista rauhallista intialaismusiikkia samalla, kun Merja hieroi, siveli, kutitteli, koputteli, ravisteli ja "repi tukasta".  Lasten kurittaminenhan kun on laissa kiellettyä, vois tätä intialaista päähierontaa soveltaa kasvatuksessa. " Ei, hyvä lastensuojeluviranomainen annoin vain lapselleni intialaista päähierontaa!! "

        Kiitos äiti, Katariina, Riikka ja Katja!! Oli HAUSKAA!!!!!

 

Kakun tekaisin aineksista, mitä sattui käsiin osumaan, mutta maku oli kyllä aika mainio. Tässä ohje, jos joku haluaa kokkeilla.

 

Pohja:

 

40g voita

1pkt Domino-keksejä

2 riviä maitosuklaata

 

Täyte:

 

1pkt tuorejuustoa

300g jugurttia

vajaa desi sokeria

1tl vaniljasokeria

1pkt Pandan minttusuklaata

2 riviä maitosuklaata

5 (suunnilleen) After Eight-suklaapalaa

2rkl maitoa

4 liivatetta

5dl kermavaahtoa

 

Kakku jäi jostain syystä aika löysäksi, tekikö sitten minttusuklaan täyte sen.. Kasassa kuitenkin pysyi, mutta jos haluaa niin voi lisätä liivatteen määrää yhellä tai kahella.

 

Tässä vielä kuva meän sisarusparvesta juhlahumussa. Ainoastaan pikkuveli puuttuu, kun on raukka armeijan harmaisiin joutunu!

Ja täytyyhän minun vielä vielä mainostaa, ettei varmaan keltään jää kuulematta, että multa kysyttiin perjantaina alkossa paperit!!!! Hihii!! Sillä pärjääki monta viikkoa!