Tässäpä valmis Puh-kakku. Muuten onnistu ihan kivasti, mutta kerman piti olla syksyisen vihreää eikä suinkaan mintunvihreää... ; ) En voinu ennää lisätä kermaan väriä, kun se alko jo muuttua voiksi. Vaikka kuinka varovasti lusikalla kääntelin. Miten te muut värjäätte kerman? Laitatteko värin valmiiseen vaahtoon vai puolivalmiiseen? Ja Rouva V, en ihan täysin ehjänä saanut kuvvaa kakun päälle. Muutamasta kohasta uhkaavasti napsahteli rikki, mutta onneksi sitä ei huomaa, jos ei tiiä. Ei marsipaani ole ollenkaan niin kranttu tämmösille tumpeloille käsille! =)
10 munan kakkupohja, kostutus sitruunalimsalla. Välissä vadelma- ja Mariannemousset. Maalaus sokerimassalle, lehet marsipaania ja papanat Wiener nougatia.
Vadelmamousse:
1/2prk rahkaa
sokeria (maun mukaan)
1tl vaniljasokeria
1rkl vadelmamehua
2 liivatetta
1prk Flora vispiä
Mariannemousse:
1/2prk rahkaa
100g Mariannemurskaa
3rkl sokeria
1rkl vettä
2 liivatetta
1prk Flora vispiä
Kommentit