Tässäpä valmis Puh-kakku. Muuten onnistu ihan kivasti, mutta kerman piti olla syksyisen vihreää eikä suinkaan mintunvihreää... ; ) En voinu ennää lisätä kermaan väriä, kun se alko jo muuttua voiksi. Vaikka kuinka varovasti lusikalla kääntelin. Miten te muut värjäätte kerman? Laitatteko värin valmiiseen vaahtoon vai puolivalmiiseen? Ja Rouva V, en ihan täysin ehjänä saanut kuvvaa kakun päälle. Muutamasta kohasta uhkaavasti napsahteli rikki, mutta onneksi sitä ei huomaa, jos ei tiiä. Ei marsipaani ole ollenkaan niin kranttu tämmösille tumpeloille käsille! =)

1882243.jpg

10 munan kakkupohja, kostutus sitruunalimsalla. Välissä vadelma- ja Mariannemousset. Maalaus sokerimassalle, lehet marsipaania ja papanat Wiener nougatia.

 

Vadelmamousse:

1/2prk rahkaa

sokeria (maun mukaan)

1tl vaniljasokeria

1rkl vadelmamehua

2 liivatetta

1prk Flora vispiä

 

Mariannemousse:

1/2prk rahkaa

100g Mariannemurskaa

3rkl sokeria

1rkl vettä

2 liivatetta

1prk Flora vispiä

1882254.jpg