Mulla on nyt leipuri-kondiittorin perustutkinto näyttöä vaille valmis. Näytön ajankohta on vielä epävarma minusta ja koulusta riippumattomista syistä, mutta toivon mukkaan ennen syksyä sen saan tehtyä. (Käet kyynärpäitä myöten ristissä.) Yhtenä osana näyttöä on makeinen ja olen miettinyt, että mikähän se olis semmonen kiva ja vähän erilainen. Konvehtit on minusta vähän tylsiä ja onhan se semmosta räpimistä... ;) Eben blogista (En valitettavasti vuodatuksen uuistuksen jälkeen ole jostain kumman syystä onnistunu linkittämään haluamiani sivuja tai kuvia Otsan rypistys.) Löyty tämmönen kivankuulonen palleroitten ohje jälleen erittäin hyvin vaihekuvin varustettuna. Tosi kiva idea, vähän aion tätä reseptiä vielä muokata mieleiseeni suuntaan, mutta varmaankin nämä pallerot päätyy näyttölistalleni.

1244389495_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1 pötkö minttudominokeksejä

100g maustamatonta tuorejuustoa

1tl vaniljasokeria

3rkl tomusokeria

1rkl kaakaojauhetta

 

Kaavi kekseistä täyte ja murskaa keksit erikseen. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi ja pyörittele pieniksi palleroiksi. Laita jääkaappiin ainakin puoleksi tunniksi jähmettymään. Löysät pallerot on hankala kastaa suklaassa.

 

Kuorrutukseen meni vajaa 150g suklaata. Koristeeksi ripottelin kookoshiutaleita, pakastekuivattua mansikkaa rouhittuna ja marsipaanikukkia.