Meän vauvamussukka täytti tännään jo 4 vuotta!! Yhyyy... Pursotukset meni päin prinkkalaa, kun innostuin värjäämään kerman paseeratulla mustikalla. Muuten olis kaikki menny hyvin, mutta kun mustikkaa jäi vähän yli niin nuukana ihmisenä tietysti lappasin loputkin kerman sekkaan ettei mene hukkaan. No se oli liikaa se ja kerma lässähti ihan löröksi! Ja sitähän ei kallista ( vielä laktoositonta!) kermaa roskiin laiteta, kun on omasta kakusta kyse. Sekkaan pöläys vaniljakastikejauhetta, minkä ansiosta kermasta tuli pursotuskelpoista, mutta liian makeaa. Se ongelma puolestaan hoietaan sitruunamehulla. Ei muuta ku kakku pursotukseen ja jääkaappiin vieraita oottamaan.

Siinä vaiheessa pursotukset oli vielä väriltään vaalean lilat, mutta pari tuntia myöhemmin kakkua pöytään nostaessani väri oli haalea roosa! Ihan karsea väri! Ilmeisesti sitruuna oli syöny mustikasta värin.

 

 

Meän pojathan ei syö kakkua ja sitä ajatellen laitoin koristeeksi Ässä-hässäkkää ja M&M-karkkeja. Mukavan värikkäitä, sopi kaveriksi Puuha-Petelle.

Täytteenä kerma-jugurttimousse, valkosuklaata, mustikoita ja puolukoita.

 

Tässä vielä juhlakalu kunniapaikalla kummitätin harteilla. Verhoutuneena lähestulkoon ainoastaan kummitätin tuomaan Nomination-koruun. Jere on jo kauan toivonut ittelleen jonkulaista korua, eikä äiti ole semmoista saanu hankittua. Johtuuko sitte siittä, ettei oikein välitä koruista miehenpuolilla. Hieno tuo rannekoru kuitenkin on ja siinä oli ihan pikkuruinen Nuuskamuikkunen mukana!